sobelendimmmm

1-Bir adam omo ile yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden?
cevap:rüyasında muz gördüğü için
2-Osmanlılar Viyanayı neden 4.kez kuşatamadılar?
cevap:alacak toprak kalmadığı için.
3-Muazzez Abacı neden çok mutluymuş?
cevap:mutlu olduğu için.
4-Bir aile 3 ay boyunca her gün patates yimişler;bir gün kapı çalmış kim gelmiş?
cevap:patatesçi gelmiş.
5-Bir elma neden diskoya gitmiş?
cevap:atom içmek için.
6-Adamın biri dama çıkmış,intihar edecekmiş.Aşağıya baktığında yoldan birinin geçtiğini görünce ,intihar etmemiş. Yoldan kim geçmiş?
cevap:AZRAİL
7-Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş neden?
cevap:saahnede resmi olduğu için
8-Çekyata neden çekyat deriz?
cevap:çekipde yatıldığı için.
9-Yıkanan tona ne deriz?
cevap:vashinfton
10-Bir fil elektrik direğinden yükseğe zıplayabilir mi?
cevap:kuş görürse zıplar herhaldeeee.....
11-Mustafa Deniz li denize düşmüş onu kim kurtarmış?
cevap:cankurtaran.
12-kedinin bir köpeği tırmalamış, köpek ne demiş?
cevap:ahhhhhhhhhhhhh demiş.


www.dantelim.blogcu.com

www.selmahlc.blogcu.com ve arkadaşlar sizi sobeliyorum.kolay gelsin.

Yorum Yaz
Arkadaşların Burada !
Arkadaşların Burada !